fbpx
Trustpilot

Rendement op uw (spaar)geld?

Laat uw vermogen veilig en stabiel groeien door te investeren in ons zakelijk hypothekenfonds.

Geheel vrijblijvend en kosteloos!
Vertrouwd van o.a.
Telegraaf
Ondernemers lounge
mtsprout

Pearl Capital

Het zakelijk hypothekenfonds van Pearl Capital is dé manier om uw geld te laten renderen. Met jarenlange ervaring in de banken en vastgoedsector, bieden wij een unieke investeringsmogelijkheid met een aantrekkelijk rendement van 6% op jaarbasis.

Door onze ervaring in vastgoedfinancieringen weten wij als geen ander wat voor u belangrijk is. Indien u op zoek bent naar een vast rendement met vastgoed als zekerheid, dan bent u bij Pearl Capital aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor Pearl Capital?

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het kiezen voor Pearl Capital. In het huidige economische klimaat, waar de inflatie hoog is en de rente laag, is het niet verstandig om uw geld gewoon op de bank te laten staan.

Bij Pearl Capital kunt u gemakkelijk uw kapitaal laten groeien met een vast netto rendement van 6%. Wij bieden u een aantrekkelijk rendement, tegen een laag risico en een korte looptijd van 18 maanden. Als u uw looptijd wilt verlengen kan dit uiteraard ook. 

Waarom kiezen voor Pearl Capital?

Waar kunnen wij u
bij helpen?

De beste deal gegarandeerd

De beste deal gegarandeerd

Betreed de wereld van ons zakelijk hypotheken fonds en geniet van de financiële zekerheid die het biedt. Bij Pearl Capital staat het zorgvuldig beheren van uw investering voorop. Met ons zakelijk hypotheken fonds belonen wij uw vertrouwen met een aantrekkelijke vaste rente van 6% per jaar.

Pearl Capital adviseurs

Persoonlijk advies
van onze adviseurs

Laat uw persoonlijk en deskundig adviseren door onze gespecialiseerde adviseurs over de optimale manier om uw vermogen te investeren.

Wij kunnen ook helpen bij leningen

Bij Pearl Capital bent u ook aan het juiste adres voor zakelijke vastgoed­leningen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van vastgoed­investeringen en leningen zijn wij de specialist die u zoekt.  Wij begrijpen de unieke uitdagingen waar ondernemers voor staan en bieden maatwerk­oplossingen die aansluiten bij uw specifieke situatie.
De zekerheden als investeerder

Investeren in het zakelijk hypotheken fonds

Investeren in het zakelijk hypotheken fonds van Pearl Capital biedt diverse voordelen. Wij begrijpen als geen ander dat u als investeerder zoekt naar sterke zekerheden. “Bekijk daarom de zekerheden die u altijd krijgt wanneer u investeert in het zakelijk hypotheken fonds van Pearl Capital.”

Het zakelijk hypotheken fonds van Pearl Capital kent een korte looptijd van 18 maanden en de leningen zijn gewaarborgd door het eerste recht van hypotheek.

Wat onze investeerders
zeggen

Pearl Capital scoort gemiddeld een 4.3 uit 5.

Neem contact op met Max

Max heeft een uitgebreide professionele achtergrond in de vastgoed- en financiële sector en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak.

Hij heeft zich gespecialiseerd als vermogensadviseur gedurende meer dan 10 jaar van zijn carrière. In die tijd heeft hij een diepgaande kennis opgebouwd van financiële planning, vermogensbeheer, investeringen en risicobeheer.