fbpx
Trustpilot
Beste investeerder,

Ontdek de mogelijkheid om uw vermogen op een aantrekkelijke manier te investeren in het zakelijk hypotheken fonds van Pearl Capital.

Video afspelen
Gemiddelde beoordeling 4.3 uit 5
Vertrouwd van o.a.
mtsprout

Vul hier uw gegevens in

Hoeveel wilt u investeren? *

Wat onze investeerders
zeggen

Pearl Capital scoort gemiddeld een 4.3 uit 5.

Veelgestelde vragen

Pearl Capital is bestemd voor investeerders die streven naar een robuust en veilig rendement in de vastgoedsector, met een focus op zakelijke hypotheken. Met een gespecialiseerde focus op het zakelijk hypotheken fonds en een diepgewortelde ervaring in vastgoed en bankieren, zijn wij de voorkeurspartner voor diegenen die een betrouwbare investering met een vast en netto rendement van 6% op jaarbasis zoeken.

Pearl Capital staat centraal in de wereld van vastgoedinvesteringen. Door middel van ons zakelijk hypotheken fonds faciliteren wij een vast en veilig rendement voor onze investeerders. Tegelijkertijd ondersteunen we vastgoedprofessionals en projectontwikkelaars door hen toegang te geven tot de financiering die ze nodig hebben.

  • Voor het investeren in het zakelijk hypotheken fonds tegen een vast en netto rendement van 6% per jaar. 
  • Het zakelijk lenen met vastgoed als veilig onderpand.
  • Deelname vanaf € 100.000,-
  • Zekerheid en transparantie
  • 6% netto rentevergoeding per jaar
  • Notariële vastlegging
  • Persoonlijk contact

Bij Pearl Capital kunt u lenen vanaf € 250.000,- tot een maximum van € 2.000.000,-.
Investeerders kunnen in het zakelijk hypotheken fonds instappen met een startbedrag van tenminste € 100.000,-.

Nee. Pearl Capital bemiddelt niet in particuliere hypotheken. Bij Pearl Capital focussen we ons uitsluitend op het zakelijk hypotheken fonds. Hiermee spreidt u het risico over meerdere hypothecaire zekerheden.

Investeren

Ontdek de mogelijkheid om uw vermogen op een aantrekkelijke manier te investeren in het zakelijk hypotheken fonds van Pearl Capital. Als u op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid met een laag risico, bieden wij u de gelegenheid om al vanaf € 100.000,- deel te nemen. Bij Pearl Capital hebben we jarenlange ervaring in zakelijke hypotheekbeleggingen en genereren wij 6% rendement per jaar voor onze investeerders.