fbpx
Trustpilot
Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed in Nederland

 • Direct investeren (een pand kopen) vraagt om grote investeringen
 • Wij investeren in Nederlandse vastgoedondernemers en -plannen
 • Houd het makkelijk, overzichtelijk en veilig met het eerste recht van hypotheek

Hoe kunt u investeren in vastgoed in Nederland? De Nederlandse vastgoedmarkten biedt kansen, maar kent ook een aantal nadelen. Het vastgoed is duur, dus een directe investering kent een relatief hoge drempel. Wij verlagen die drempel, met ons zakelijk hypothekenfonds. Bovendien investeert u met meer zekerheid en veiligheid, dankzij het eerste recht van hypotheek.

U wilt investeren in Nederlands vastgoed: hoe pakt u dat aan? U kunt zelf een pand kopen, zoals een woning, winkelpand of een kantoor. Zowel residentieel als commercieel vastgoed heeft in Nederland een hoge prijs. Dat betekent dat de drempel hoog is, zelfs als u kiest voor een gedeeltelijke financiering. Wij helpen die drempel te verlagen, met een fonds waarin u al vanaf 100.000 euro kunt investeren.

In vastgoed of in ons zakelijk hypothekenfonds

Benieuwd hoe ons fonds verschilt van een directe investering in vastgoed, door een eigen pand te kopen? We zetten de twee mogelijkheden onder elkaar:

 • Investeren in ons zakelijk hypothekenfonds
  U kunt vanaf 100.000 euro investeren in ons zakelijk hypothekenfonds. Wij berekenen geen aanvullende kosten of fees, omdat we onze kosten berekenen aan vastgoedondernemers aan wie we de hypotheken verstrekken. U investeert in ons fonds. Wij betalen u een vast rendement van 6% per jaar, netto. Dat rendement keren we ieder kwartaal uit, zodat u een passief inkomen genereert. Dankzij het eerste recht van hypotheek op iedere financiering die we verstrekken investeert u met maximale zekerheid en veiligheid.

 • Direct investeren in vastgoed: zelf een pand kopen
  U koopt een woning, winkelpand, kantoor of een ander pand. Zelfs als u kiest voor een gedeeltelijke financiering vraagt dat waarschijnlijk om enkele tonnen of meer. Het rendement is afhankelijk van eventuele verhuur en een mogelijke waardestijging. Aan de andere kant loopt u het risico op leegstand en een eventuele waardedaling. Daarnaast bent u zelf verantwoordelijk voor de administratie, het beheer en onderhoud.

Wilt u investeren in vastgoed in Nederland? Wij maken het u graag makkelijk en zorgen voor een veilige investering, dankzij het eerste recht van hypotheek.

Nederlands vastgoed: betrouwbare ondernemers

Vanuit ons zakelijk hypothekenfonds waarin u investeert verstrekken we zakelijke hypotheken aan vastgoedondernemers. Zij hebben plannen met vastgoed, bijvoorbeeld om een pand te splitsen of op een andere manier te (her)ontwikkelen.

We beschikken over een breed netwerk van betrouwbare ondernemers, met een bewezen track-record. Daarnaast kennen we de markt goed, dus kunnen we inschatten welke plannen waarschijnlijk haalbaar zijn.

U investeert met een looptijd van 18 maanden. Na die periode heeft u de mogelijkheid om uw investering te verlengen, of niet. Bij ons investeert u in Nederlands vastgoed. Dat wil zeggen, we verstrekken hypotheken voor Nederlandse vastgoedplannen. De ondernemer betaalt ons hypotheekrente. Wij gebruiken die rente om u het vast rendement per jaar te betalen, dat we netto ieder kwartaal uitkeren.

FAQ: veelgestelde vragen over investeren in vastgoed in Nederland

 • Hoe kan ik investeren in Nederlands vastgoed?
  U kunt vanaf 100.000 euro investeren in ons zakelijk hypothekenfonds. Wij gebruiken uw inleg om ondernemers met plannen voor vastgoed een zakelijke hypotheek te verstrekken. U investeert indirect in het vastgoed, altijd met het eerste recht van hypotheek. Bovendien ontvangt u een vast nettorendement van 6% per jaar.

 • Waarom investeren jullie in Nederlands vastgoed?
  We investeren heel bewust in Nederlands vastgoed. Bovendien investeren we in plannen van vastgoedondernemers die we goed kennen, en altijd met een helder plan. We kennen de ondernemers, we kennen de vastgoedwereld en weten waarin we investeren. Op die manier verstrekken we zakelijke hypotheken, bijvoorbeeld om een pand te splitsen, te ontwikkelen of te herontwikkelen. Ondernemers hebben geld nodig om hun plannen te realiseren, waarna de verhuur of verkoop kapitaal oplevert om de hypotheek weer af te lossen.

 • Welk rendement levert investeren in Nederlands vastgoed op?
  Het rendement op een directe investering in Nederlands vastgoed (zelf een pand kopen) hangt af van een eventuele waardestijging en bijvoorbeeld de verhuur van het pand. Investeert u in plaats daarvan vanaf 100.000 euro in ons zakelijk hypothekenfonds? Dan ontvangt u een vast rendement van 6% per jaar, netto. Wij betalen het rendement ieder kwartaal uit.

Investeren in Nederlands vastgoed

Wilt u investeren in Nederlands vastgoed met maximale veiligheid en zekerheid? Investeer in ons zakelijk hypothekenfonds, altijd met het eerste recht van hypotheek.

Heeft u vragen over investeren bij Pearl Capital? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 20 308 61 80 of vul ons contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op met Max

Max heeft een uitgebreide professionele achtergrond in de vastgoed- en financiële sector en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak.

Hij heeft zich gespecialiseerd als vermogensadviseur gedurende meer dan 10 jaar van zijn carrière. In die tijd heeft hij een diepgaande kennis opgebouwd van financiële planning, vermogensbeheer, investeringen en risicobeheer.