fbpx
Trustpilot
Home  >  Blog  >  Business Class interviewt Pearl Capital: rendement en zekerheid met vastgoed
Datum: 10 augustus 2023

Business Class interviewt Pearl Capital: rendement en zekerheid met vastgoed

Op zondag 2 april waren we te zien in het televisieprogramma Business Class, waar Nadam Schmidt, onze Gecertificeerd Financieel Planner en Financial Advisor, samen met Harry Mens de verschillende investeringsmogelijkheden besprak die we bij Pearl Capital bieden. Tijdens de uitzending hebben ze uitgebreid gesproken over de aantrekkelijke rendementen en zekerheden die investeerders bij ons kunnen verwachten.

Pearl Capital biedt investeerders de mogelijkheid om te profiteren van een combinatie van rendement en zekerheid. Onze investeringsstrategie richt zich op het verstrekken van commerciële hypothecaire leningen met vastgoed als onderpand. Met een minimale inleg van €100.000,- kunnen investeerders jaarlijks een rendement van 6% ontvangen met ieder kwartaal een uitbetaling van het rendement.

Door de 1e hypotheekrechten op het vastgoed en een conservatieve ‘loan-to-value’ strategie te hanteren, kunnen we onze leningnemers controleren en garanderen dat zij hun verplichtingen nakomen. Dit biedt onze investeerders de geruststelling dat ze niet alleen kunnen profiteren van de aantrekkelijke rendementen, maar ook dat de hoofdsom en het rendement gegarandeerd aan hen worden uitbetaald.

Wilt u ook profiteren van aantrekkelijke rendementen met de zekerheid van vastgoed als onderpand? Neem dan gerust contact met ons!

 

Demi contact
Demi

Gerelateerde artikelen

16 juli 2024

Wat is het beste alternatief voor spaargeld? Maak meer rendement

Vermogende beleggers overwegen steeds vaker alternatieve manieren om hun kapitaal te laten groeien. Een aantrekkelijke..

3 juli 2024

Hoe investeert de industrie en wat betekent dat voor het investeringsklimaat?

Als vermogende investeerder bent u wellicht geïnteresseerd in kansen die niet alleen rendement opleveren, maar..

22 juni 2024

Wat betekent de ECB-pauze na de eerste renteverlaging voor investeerders?

In juni heeft de Europese Centrale Bank (ECB) een belangrijke beleidswijziging doorgevoerd door de rente..