fbpx
Trustpilot
Home  >  Blog  >  Waarom investeren met Pearl Capital in plaats van zelfstandig gaan investeren?
Waarom investeren met Pearl Capital in plaats van zelfstandig investeren?
Datum: 14 december 2021

Waarom investeren met Pearl Capital in plaats van zelfstandig gaan investeren?

Bij Pearl Capital leggen wij de focus op ons zakelijk hypotheken fonds. Wij combineren onze uitgebreide kennis van de vastgoed- en financiële wereld om uitzonderlijke investeringskansen te presenteren. Wij laten uw rendement maken door uw geld te investeren in zakelijk vastgoed.

Investeren in vastgoed heeft veel voordelen. Er is een constante cashflow, het is interessanter dan aandelen en u kan uw vermogen spreiden. Het nadeel van zelfstandig investeren is, dat u alles wat geregeld moet worden omtrent het pand zelf dient te regelen. Dit is niet heel gemakkelijk als u geen ervaring hebt. U moet bijvoorbeeld denken aan hoe de prijzen op de markt zijn, wat de huurprijzen in de buurt zijn, welke kosten er op u afkomen, zoals verzekeringen, rioolheffing en wat de kosten zijn voor het vastgoedbeheer, het opknappen van het gebouw, etc. Allereerst moet u ook een geschikt pand vinden, dat niet plotseling leeg kan komen te staan. Dus ook de ligging speelt een grote rol. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de lijst van zaken die u zelf dient te regelen, indien u zelfstandig gaat investeren in vastgoed.

Wij raden daarom aan om in het zakelijk hypotheken fonds van Pearl Capital te investeren. Zo hoeft u bij Pearl Capital niet bang te zijn voor de vastgoedmarkt. Doordat u investeert in het zakelijk hypotheken fonds van Pearl Capital en niet in de vastgoedmarkt, vangen wij de schommelingen van de markt op. U merkt zelf dus niets van de schommelingen op de markt. Daarnaast ontvangt u een vast rendement per jaar van 6% op uw investering bij Pearl Capital. Verder heeft u het recht van eerste hypotheek.

Bovenal zorgt Pearl Capital er tot in de puntjes voor dat alles geregeld is. Wij zorgen ervoor dat uw investering met zo min mogelijk risico wordt geïnvesteerd en dit kan al vanaf 100.000 euro

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Paul contact
Paul

Gerelateerde artikelen

16 juli 2024

Wat is het beste alternatief voor spaargeld? Maak meer rendement

Vermogende beleggers overwegen steeds vaker alternatieve manieren om hun kapitaal te laten groeien. Een aantrekkelijke..

3 juli 2024

Hoe investeert de industrie en wat betekent dat voor het investeringsklimaat?

Als vermogende investeerder bent u wellicht geïnteresseerd in kansen die niet alleen rendement opleveren, maar..

22 juni 2024

Wat betekent de ECB-pauze na de eerste renteverlaging voor investeerders?

In juni heeft de Europese Centrale Bank (ECB) een belangrijke beleidswijziging doorgevoerd door de rente..