fbpx
Trustpilot
Geld verdienen door te investeren

Geld verdienen door te investeren

 • Investeer in aandelen, vastgoed of ons zakelijk hypothekenfonds
 • Geld verdienen met vermogen: genereer passief inkomen
 • Balanceer risico en rendement om geld te verdienen

U wilt geld verdienen door te investeren: hoe werkt dat? We kennen allemaal de verhalen van investeerders die een grote klapper maken. Andersom weten we eigenlijk ook wel dat dit de uitzonderingen zijn. Hoe pakt u dat veiliger en structureler aan? Bijvoorbeeld om een passief inkomen te genereren met het vermogen dat u beschikbaar heeft?

Misschien denkt u aan investeren in aandelen, in obligaties of andere beleggingsproducten. Of aan vastgoed. Maar, hoe werkt dat precies en hoe kunt u daarmee geld verdienen? Wij leggen het u graag uit. Ons zakelijk hypothekenfonds biedt een veilige manier om te investeren, dankzij het 1e recht van hypotheek. U ontvangt daarvoor een vast rendement van 6% per jaar.

Investeren: rendement en risico

Als u wilt investeren om daarmee geld te verdienen is het belangrijk om twee onderdelen in balans te brengen:

 • Risico
 • Rendement


Naarmate u meer risico neemt mag u normaal gesproken meer rendement verwachten. Dat betekent andersom ook dat u meer risico moet nemen, om meer rendement te maken. Dus wilt u geld verdienen door te investeren? Bepaal dan vooraf hoeveel risico u wilt nemen.

Gebruikelijk is het om wat meer risico te nemen als u vermogen wilt opbouwen, en daarvoor lang (tientallen jaren) de tijd heeft. Zoekt u naar een manier om passief inkomen te genereren, uit het beschikbare vermogen? Kies dan voor minder risico. Dat verkleint de kans dat het vermogen (deels) verloren gaat, terwijl u daarmee toch een gezond rendement kunt verdienen.

Passief inkomen: 6% rendement per jaar

Veel vermogenden zoeken naar manieren om passief inkomen te genereren. Dat is inkomen waarvoor u niet hoeft te werken. In plaats daarvan rendeert het vermogen dat u beschikbaar heeft. U kunt geld verdienen door te investeren, bijvoorbeeld in ons zakelijk hypothekenfonds.

U kunt investeren vanaf €100.000. Dat geld stort u bij ons in een fonds, waarmee we zakelijke hypotheken verstrekken. Het zakelijke karakter heeft wat dat betreft betrekking op de vastgoedprofessionals en hun plannen die we daarmee financieren. U kunt als particulier instappen, om een passief inkomen te genereren.

Veilig zakelijk hypothekenfonds

U kunt veilig geld investeren in ons zakelijk hypothekenfonds. Wij gebruiken dat geld om de plannen van vastgoedprofessionals te financieren. Zij hebben plannen voor bijvoorbeeld de ontwikkeling of herontwikkeling van vastgoed. Daarvoor vragen ze uiteindelijk een financiering aan bij een (groot)bank. In de tussentijd willen ze graag starten, dus zoeken ze een brugfinanciering.

Die brugfinanciering bieden wij aan. U profiteert daardoor van een korte looptijd, altijd met het 1e recht van hypotheek. Wij ontvangen hypotheekrente van de vastgoedprofessionals, van wie wij de plannen financieren. Die rente gebruiken wij om u het rendement uit te betalen. U ontvangt 6% rendement per jaar, die we ieder kwartaal uitkeren als passief inkomen.

FAQ: veelgestelde vragen over geld verdienen door te investeren

 • Hoe kan ik geld verdienen door te investeren?
  U kunt geld verdienen door te investeren of beleggen. Dat kan in aandelen, obligaties en in andere beleggingsproducten. Of in bijvoorbeeld vastgoed. Bij ons investeert u in een hypothekenfonds. Dat gebruiken we om de plannen van vastgoedprofessionals te financieren.

 • Hoeveel geld heb ik nodig om te beginnen?
  Bij ons kunt u instappen vanaf €100.000. Op die manier brengen we het geld van vermogenden samen, om de vastgoedplannen van vastgoedprofessionals te financieren. Vanuit ons fonds financieren we veel projecten, waarmee we extra spreiding aanbrengen om het risico te beperken.

 • Hoe beperk ik het risico dat ik loop?
  Bij ons investeert u in een zakelijk hypothekenfonds. Dankzij het 1e recht van hypotheek en de notariële vastlegging loopt u weinig risico. Bovendien ontvangt u een vast rendement van 6% per jaar, dat we ieder kwartaal uitbetalen.

Geld verdienen door te investeren

Wilt u geld verdienen door te investeren? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Genereer passief inkomen, met het vermogen dat u beschikbaar heeft. Vanaf €100.000, voor particulieren en bedrijven.

Heeft u vragen over investeren bij Pearl Capital? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 20 308 61 80 of vul ons contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op met Max

Max heeft een uitgebreide professionele achtergrond in de vastgoed- en financiële sector en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak.

Hij heeft zich gespecialiseerd als vermogensadviseur gedurende meer dan 10 jaar van zijn carrière. In die tijd heeft hij een diepgaande kennis opgebouwd van financiële planning, vermogensbeheer, investeringen en risicobeheer.