fbpx
Trustpilot
Hypotheek investeren vastgoed

Met een hypotheek investeren in vastgoed: hoe werkt dat?

 • Investeer veilig in ons zakelijk hypothekenfonds
 • Vastgoedinvestering met het 1e recht van hypotheek
 • Wij financieren betrouwbare (vastgoed)ondernemers

Hoe kunt u in een hypotheek investeren om vastgoed te financieren? Wij maken het mogelijk met ons zakelijk hypothekenfonds. U investeert in ons fonds. Dat fonds gebruiken we om de plannen van betrouwbare (vastgoed)ondernemers te financieren. Zij betalen hypotheekrente over de financiering. Die rente gebruiken we om u een nettorendement van 6% per jaar uit te keren.

Dus zoekt u een veilige manier om in vastgoed te investeren? Door via een fonds en een hypotheek te investeren in vastgoed loopt u veel minder risico. Bovendien heeft u er minder omkijken naar dan wanneer u individueel een pand aankoopt. We leggen graag uit hoe dat zit.

Minder risico: spreiding en 1e recht van hypotheek

De beste investeringen kennen weinig risico, bij een hoog (netto) rendement. Daarom minimaliseren we het risico, terwijl u een vast nettorendement van 6% per jaar ontvangt.

Dat doen we met ons zakelijk hypothekenfonds. U kunt investeren vanaf €100.000, net als alle andere investeerders. Dat geld brengen we bij elkaar in een fonds. Het fonds gebruiken we om (vastgoed)ondernemers te financieren. Zij hebben een plan met commercieel vastgoed, bijvoorbeeld om het te herontwikkelen. Vaak kennen we die ondernemers uit ons eigen netwerk, dus weten we dat ze betrouwbaar zijn. Daarnaast doen we natuurlijk uitgebreide due diligence. 

We financieren concrete plannen. Daardoor kunt u bij ons investeren met een korte looptijd van 18 maanden. Al heeft u natuurlijk de mogelijkheid om uw investering daarna te verlengen. Wij investeren altijd met het 1e recht van hypotheek, zodat u extra zekerheid heeft over uw vastgoedbelegging.

Geen omkijken: ons fonds in plaats van een individueel pand

Met een hypotheek investeren in vastgoed is veiliger, omdat u minder risico loopt. Daarnaast heeft u er veel minder omkijken naar. We maken het u graag makkelijk, ten opzichte van de aankoop van een individueel pand.

Zou u investeren in vastgoed door zelf een pand te kopen? U moet het pand voor de juiste prijs zien aan te kopen, daar een huurder voor vinden en vervolgens zelf het beheer voeren. Voor het rendement bent u afhankelijk van een eventuele waardestijging en een goede huurder. Eventuele leegstand gaat direct ten koste van het rendement.

Bij ons heeft u daar allemaal geen omkijken naar. In plaats daarvan investeert u met een hypotheek in vastgoed. Wij verstrekken hypotheken aan (vastgoed)ondernemers. Daarmee genereren we het vaste nettorendement van 6% per jaar. Dat betalen we bovendien ieder kwartaal aan u uit.

Investeren in vastgoed via hypotheken

Wilt u investeren in vastgoed via een hypotheek? Wij maken het u graag makkelijk. Stel ons uw vragen, dan leggen we graag uit hoe het werkt. Vervolgens nemen we al het werk uit handen. Wij brengen de investeringen van meerdere investeerders samen. Daarmee financieren we vervolgens meerdere vastgoedondernemers. Zo zorgt u ook automatisch voor spreiding van uw investeren. Op alle investeringen hebben we altijd het 1e recht van hypotheek. 

U investeert met een korte looptijd van 18 maanden. Na die periode heeft u de mogelijkheid om uw investering te verlengen. Zo bepaalt u zelf hoelang u ons vaste rendement van 6% per jaar wil blijven ontvangen. Dat betalen we ieder kwartaal uit. Daarmee genereert u een stabiel passief inkomen, vanuit uw vermogen.

FAQ: veelgestelde vragen over met een hypotheek investeren in vastgoed

 • Hoe kan ik via een hypotheek investeren in vastgoed?
  Investeer in ons zakelijk hypothekenfonds. Daarmee investeert u via een hypotheek in vastgoed. Wij verzamelen de investeringen van meerdere investeerders. Die brengen we samen in ons fonds. Vanuit dat fonds financieren we (vastgoed)ondernemers, die we vaak goed kennen. Zij hebben concrete plannen, bijvoorbeeld voor de herontwikkeling van commercieel vastgoed.

 • Waarom zou ik via een hypothekenfonds investeren?
  Investeert u in vastgoed via ons zakelijk hypothekenfonds? U investeert altijd met het 1e recht van hypotheek. Daarnaast spreiden we uw investering over de verschillende projecten, waardoor het risico lager is. U hoeft niet zelf op zoek naar een pand, daar de juiste prijs niet voor te bepalen en u bent niet afhankelijk van een eventuele waardestijging en een goede huurder. In plaats daarvan ontvangt u een vast nettorendement, dat we ieder kwartaal uitbetalen.

 • Welk rendement maak ik op mijn investering?
  U ontvangt bij ons een vast nettorendement van 6% per jaar. Dat rendement betalen we ieder kwartaal uit. Dus investeert u €100.000? Dan ontvangt u €6.000 rendement per jaar. We betalen ieder kwartaal €1.500 uit. Zo genereert u een stabiel passief inkomen, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Met een hypotheek investeren in vastgoed

Wilt u met een hypotheek investeren in vastgoed? We leggen u graag uit hoe dat werkt, hoe we het makkelijk maken en hoe u zo min mogelijk risico loopt. 

Heeft u vragen over investeren bij Pearl Capital? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 20 308 61 80 of vul ons contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op met Max

Max heeft een uitgebreide professionele achtergrond in de vastgoed- en financiële sector en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak.

Hij heeft zich gespecialiseerd als vermogensadviseur gedurende meer dan 10 jaar van zijn carrière. In die tijd heeft hij een diepgaande kennis opgebouwd van financiële planning, vermogensbeheer, investeringen en risicobeheer.