fbpx
Trustpilot
Investeren in commercieel vastgoed

Investeren in commercieel vastgoed: wat zijn de voordelen?

 • Investeer veilig via ons zakelijk hypothekenfonds
 • Hoe verschilt commercieel vastgoed van bijvoorbeeld woningen?
 • Investeer met meer zekerheid dankzij het 1e recht van hypotheek

Veel beleggers investeren graag in commercieel vastgoed. Het biedt ze meer zekerheid en mogelijkheden, dan bijvoorbeeld investeren in woningen. Bij ons investeert u in een zakelijk hypothekenfonds. Wij verstrekken vanuit dat fonds hypotheken aan (vastgoed)ondernemers. Zij herontwikkelen bijvoorbeeld commercieel vastgoed.

Commercieel vastgoed bestaat uit bijvoorbeeld kantoren, winkelpanden, industriële gebouwen en multifunctionele complexen. Het zijn nadrukkelijk geen woningen, omdat dit een andere investeringscategorie vormt. Wij richten ons met ons zakelijk hypothekenfonds op commercieel vastgoed, omdat dit de beste mogelijkheden biedt voor een goed rendement.

Wat is commercieel vastgoed?

Commercieel vastgoed: wat is dat? Het gaat om kantoorpanden, winkels, industriële panden en andere complexen, bijvoorbeeld met meerdere functies. De commerciële categorie binnen vastgoed heeft specifieke eigen kenmerken, net als een unieke huurdynamiek en daardoor een eigen investeringspotentieel.

Voordat u investeert in vastgoed is het belangrijk om de markttrends goed te begrijpen. Daarnaast zijn de locatie en due diligence naar het vastgoed belangrijk. Wij maken dat graag makkelijker, met ons zakelijk hypotheekfonds. U investeert daarmee uiteindelijk in commercieel vastgoed, zonder dat u daar individueel mee aan de slag hoeft.

Veilig investeren met ons zakelijk hypothekenfonds

U investeert in ons zakelijk hypothekenfonds. Wij gebruiken dat fonds om financiering te verstrekken aan (vastgoed)ondernemers. Zij hebben plannen, bijvoorbeeld om commercieel vastgoed te herontwikkelen. Er ligt een duidelijk plan, waarvoor geld nodig is. Wij verstrekken dat geld. De ondernemer betaalt daarvoor hypotheekrente. Die rente gebruiken wij om u een vast nettorendement van 6% per jaar op uw investering uit te keren.

Dus wilt u veilig investeren in vastgoed met een commercieel karakter? Wij maken het graag makkelijk met ons zakelijk hypothekenfonds. Bovendien investeert u altijd met het 1e recht van hypotheek, voor extra zekerheid.

FAQ: veelgestelde vragen over investeren in commercieel vastgoed

 • Is commercieel vastgoed een goede investering?
  Commercieel vastgoed is door de jaren heen altijd een stabiele en betrouwbare investering gebleken. Het zakelijke karakter van de transacties draagt bij aan een goede businesscase. Bij ons investeert u in een zakelijk hypothekenfonds. Dat fonds gebruiken we om financiering te verstrekken aan (vastgoed)ondernemers. Zij hebben bijvoorbeeld plannen om commercieel vastgoed te herontwikkelen. Wij financieren die plannen.

 • Hoe kan ik investeren in commercieel vastgoed?
  Bij ons investeert u in een zakelijk hypothekenfonds. Met het geld van onze investeerders verstrekken we hypotheken aan (vastgoed)ondernemers. Zij betalen hypotheekrente, die wij gebruiken om u een vast nettorendement van 6% per jaar uit te keren. U hoeft op die manier niet individueel te investeren in commercieel vastgoed, door een pand aan te kopen. Bovendien hoeft u dankzij ons zakelijk hypothekenfonds niet zelf op zoek naar een huurder. Zo maken we het u graag makkelijker.

 • Welke risico’s loop ik met investeren in commercieel vastgoed?
  Investeren in commercieel vastgoed kent net als andere vastgoedinvesteringen risico’s. Wij verkleinen die risico’s zoveel mogelijk. Dat doen we met goede due diligence, naar ondernemers die we vaak al kennen vanuit ons netwerk. Daarnaast investeert u bij ons altijd met het 1e recht van hypotheek. Op die manier doet u een veilige belegging in commercieel vastgoed, met een vast nettorendement van 6% per jaar.

Investeren in commercieel vastgoed

Wilt u investeren in commercieel vastgoed, maar zoekt u naar een veilige en eenvoudige manier? Bij ons kunt u investeren in ons zakelijk hypothekenfonds. Daarover vertellen we u graag meer. 

Heeft u vragen over investeren bij Pearl Capital? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 20 308 61 80 of vul ons contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op met Max

Max heeft een uitgebreide professionele achtergrond in de vastgoed- en financiële sector en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak.

Hij heeft zich gespecialiseerd als vermogensadviseur gedurende meer dan 10 jaar van zijn carrière. In die tijd heeft hij een diepgaande kennis opgebouwd van financiële planning, vermogensbeheer, investeringen en risicobeheer.