fbpx
Trustpilot
Spaargeld investeren in vastgoed

Spaargeld investeren in vastgoed: met de zekerheid van het 1e recht van hypotheek

 • Investeer uw spaargeld in ons zakelijk hypothekenfonds
 • Met de veiligheid van het 1e recht van hypotheek
 • Vast nettorendement van 6% per jaar, ieder kwartaal uitbetaald

Anderen die spaargeld investeren in vastgoed zoeken naar zekerheid. Zij kiezen voor de veiligheid van bijvoorbeeld het 1e recht op hypotheek. Ons zakelijk hypothekenfonds combineert de voordelen van vastgoed, met zekerheden zoals die passen bij een spaarrekening. Bovendien investeert u met een korte looptijd, met de optie tot verlengen.

Zoekt u een veilige investering voor uw spaargeld, met het rendement dat u kent van vastgoed? Wij beschikken over een sterk netwerk, met bijvoorbeeld veel (vastgoed)ondernemers. Zij herontwikkelen vastgoed en maken andere plannen, waarvoor ze financiering zoeken. Die financiering verstrekken wij vanuit ons zakelijk hypothekenfonds.

Veilig investeren in vastgoed

Dat biedt u andersom de mogelijkheid om veilig te investeren in vastgoed. U investeert in ons zakelijk hypothekenfonds. Wij gebruiken dat fonds om (vastgoed)ondernemers te financieren, als zij concrete plannen hebben om waarde te creëren. Dat doen we standaard met een korte looptijd. Daardoor investeert u met een looptijd van 18 maanden, met de mogelijkheid om daarna te verlengen. 

Wij investeren in (vastgoed)ondernemers die we goed kennen, vaak vanuit ons eigen netwerk. We begrijpen de vastgoedmarkt en weten waar de waarde zit. Daardoor financieren we projecten die waarde creëren. De hypotheekrente die ondernemers betalen over hun zakelijke hypotheek gebruiken we om u het vaste nettorendement te betalen.

Het 1e recht van hypotheek

U wilt uw spaargeld investeren in vastgoed, met zoveel mogelijk zekerheid. Dat geldt voor zowel het rendement als voor uw investering, tijdens de gehele looptijd. Daarom investeert u bij ons altijd met het 1e recht van hypotheek. Dat betekent dat onze financiering de eerste schuldeiser in de rij is, mocht een ondernemer in de problemen raken.

Dus zoekt u een manier om te investeren in vastgoed, zonder de risico’s van de individuele aankoop van een eigen pand? Wij maken het u graag makkelijk, met zekerheden zoals u die kent van geld op een spaarrekening.

FAQ: veelgestelde vragen over spaargeld investeren in vastgoed

 • Hoe kan ik mijn spaargeld investeren in vastgoed?
  U kunt uw spaargeld investeren in vastgoed door individueel een pand aan te kopen of bijvoorbeeld te investeren in ons zakelijk hypothekenfonds. Met ons fonds maken we het u graag makkelijk. Bovendien kunt u al investeren vanaf €100.000. U ontvangt een vast nettorendement van 6% per jaar. Daarmee kiest u voor zekerheid en veiligheid, zoals u die kent van een spaarrekening.

 • Is vastgoed een veilige investering
  Vastgoed is traditioneel een veilige en betrouwbare investering. Bovendien investeert u bij ons in een zakelijk hypothekenfonds. Dat fonds gebruiken we om (vastgoed)ondernemers te financieren, die we vaak kennen vanuit ons netwerk.

 • Welk rendement kan ik maken met mijn spaargeld?
  Investeert u uw spaargeld in ons zakelijk hypothekenfonds? Dan ontvangt u daarover een vast nettorendement van 6% per jaar. Dat rendement betalen we per kwartaal uit. We gebruiken de zakelijke hypotheekrente die ondernemers betalen om inkomsten te genereren, waarmee we u het vaste rendement per kwartaal uitbetalen.

Spaargeld investeren in vastgoed

Wilt u uw spaargeld investeren in vastgoed? We vertellen u graag meer over ons zakelijk hypothekenfonds. 

Heeft u vragen over investeren bij Pearl Capital? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 20 308 61 80 of vul ons contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op met Max

Max heeft een uitgebreide professionele achtergrond in de vastgoed- en financiële sector en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak.

Hij heeft zich gespecialiseerd als vermogensadviseur gedurende meer dan 10 jaar van zijn carrière. In die tijd heeft hij een diepgaande kennis opgebouwd van financiële planning, vermogensbeheer, investeringen en risicobeheer.