fbpx
Trustpilot
Vermogen beleggen in vastgoed

Vermogen beleggen: waarom kiezen anderen voor vastgoed?

 • Belegging in concrete waarde met vast rendement
 • Passief inkomen dankzij rendement per kwartaal
 • Investeer bij Pearl Capital in een zakelijk hypothekenfonds

U wilt uw vermogen beleggen. Veel anderen kiezen voor vastgoed, en niet zonder reden. Ze kiezen voor de concrete waarde van vastgoed, plus de mogelijkheid om een passief inkomen te genereren. Bij Pearl Capital combineren we die voordelen, terwijl we u zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Dat doen we met een zakelijk hypothekenfonds. Zo maken we het beleggen van uw vermogen makkelijk.

Hoe werkt vermogen investeren in vastgoed?

Uw vermogen investeren in vastgoed: hoe werkt dat bij ons?

U investeert geld in ons zakelijk hypothekenfonds. Het is een fonds voor zakelijke hypotheken, waarmee we ondernemers financieren. Zij zoeken kapitaal om een kantoor, winkel of ander pand te herontwikkelen. Of ze zoeken geld om te verbouwen, een uitbreiding te realiseren of om bijvoorbeeld een pand te splitsen. Er bestaan allerlei mogelijkheden. Wij controleren de plannen, leren de ondernemer kennen en schatten op die manier het risico in.

De meest veilige en kansrijke projecten voegen we toe aan onze portefeuille. We verstrekken de zakelijke hypotheek, altijd met het eerste recht op hypotheek als zekerheid. Zo houden we het beleggen van vermogen veilig. Bovendien is de waarde van het onderpand altijd hoger dan de hypotheek die we verstrekken. Ook heeft u altijd het eerste recht van hypotheek.

Beleggen van uw vermogen: eenvoudig en veilig

U wilt vermogen beleggen, het liefst zonder daar veel omkijken naar te hebben. Dat is precies waar we voor zorgen. Zo profiteert u van een aantal voordelen:

 • Passief inkomen uit vermogen
  U investeert minimaal 100.000 euro vermogen. Wij creëren daarmee een passief inkomen, dat we ieder kwartaal uitbetalen. Zo ontvangt u rendement op uw vermogen, zonder dat u daar actief mee aan de slag hoeft.

 • Vast rendement per jaar, netto
  We realiseren een nettorendement van 6% per jaar, netto. Dat is een vast rendement, dus zonder kleine lettertjes. U betaalt bovendien geen aanvullende kosten of fees. Onze kosten berekenen we aan de ondernemers met een financieringsbehoefte.

 • Geen omkijken naar uw belegging
  Bij ons investeert u in een zakelijk hypothekenfonds. Dat betekent dat u geen omkijken heeft naar uw belegging. U investeert in een fonds, waarmee we het risico spreiden. Dit voorkomt dat u een volledig project moet financieren, waarbij u alles inzet op één ondernemer.

FAQ: veelgestelde vragen over uw vermogen beleggen

 • Ik wil mijn vermogen beleggen: hoe werkt dat bij Pearl Capital?
  Bij ons kunt u uw vermogen beleggen vanaf 100.000 euro. U investeert bij ons in een zakelijk hypothekenfonds. Daarmee spreiden we de investering over solide beleggingen binnen ons brede netwerk.

 • Is het veilig om mijn vermogen te investeren in vastgoed?
  Vastgoed biedt een veilige investering, vooral dankzij het eerste recht van hypotheek. U bent de eerste schuldeiser. Bovendien heeft het onderpand een hogere waarde dan de verstrekte hypotheek.

 • Wat is de looptijd van het beleggen van mijn vermogen?
  De looptijd is bij ons standaard 18 maanden. Na die periode heeft u de mogelijkheid om de belegging te verlengen, zodat u blijft profiteren van het passief inkomen.

Vermogen beleggen in vastgoed

Wij maken het graag makkelijk om uw vermogen te investeren in vastgoed. Dat kan al vanaf 100.000 euro. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Heeft u vragen over investeren bij Pearl Capital? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 20 308 61 80 of vul ons contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op met Max

Max heeft een uitgebreide professionele achtergrond in de vastgoed- en financiële sector en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak.

Hij heeft zich gespecialiseerd als vermogensadviseur gedurende meer dan 10 jaar van zijn carrière. In die tijd heeft hij een diepgaande kennis opgebouwd van financiële planning, vermogensbeheer, investeringen en risicobeheer.