fbpx
Trustpilot
Investeren in vastgoed met eigen geld

Hoe kan ik investeren in vastgoed met eigen geld?

 • Welke mogelijkheden om te investeren zijn er?
 • Kies een veilige investering met een goed rendement
 • Hoe genereert u een passief inkomen met uw eigen geld?

Veel van onze investeerders investeren in vastgoed met eigen geld. Zij gebruiken spaargeld dat op rekeningen staat te slapen om een passief inkomen te genereren. Of ze benutten een erfenis, andere meevaller of ander vermogen dat ze graag veilig investeren. Benieuwd hoe ze dat doen en waarom dit voor hen een goede keuze blijkt? We leggen het u graag uit.

Investeren met eigen geld: zoek naar veiligheid

U wilt investeren met eigen geld in vastgoed. Dan is het verstandig om veiligheid te zoeken. Dat wil zeggen, veel beleggers zoeken naar manieren om de risico’s te spreiden of te verkleinen. Sommigen bereiken dat door veel vastgoed te kopen. Ze combineren particulier en commercieel vastgoed, in meerdere markten en in meerdere prijsklassen.

Heeft u die mogelijkheid niet? Zoek dan naar andere vormen van veiligheid. Voorkom bijvoorbeeld dat u afhankelijk bent van één pand. Of van één investering, in een vastgoedfonds of in aandelen van vastgoedbedrijven. Een ETF of aandelenfonds kan deze spreiding bieden, net als een breder vastgoedfonds.

Bij ons kunt u investeren in vastgoed met eigen geld in een zakelijk hypothekenfonds. Dat betekent dat we uw geld gebruiken voor een fonds waarmee we vastgoedprofessionals financieren. Zij zoeken naar kortlopende financiering, waarvoor ze hypotheekrente betalen.

Vast rendement van 6% per jaar: passief inkomen

De hypotheekrente die vastgoedprofessionals betalen gebruiken wij om u een rendement van 6% per jaar te betalen. Dat rendement keren we ieder kwartaal uit. Zo genereert u een passief inkomen, met uw investering in vastgoed van eigen geld.

Wij beheren het fonds en doen de kritische beoordeling van de vastgoedprofessionals. Daar heeft u geen omkijken naar. Bovendien kunt u investeren vanaf €100.000. Zo brengt u spreiding en veiligheid aan, waar een vast en gezond rendement tegenover staat.

FAQ: veelgestelde vragen over investeren in vastgoed met eigen geld

 • Waar moet ik op letten als ik eigen geld investeer?
  Zoek bij een investering in vastgoed met eigen geld altijd naar veiligheid. Probeer risico’s te spreiden of te verkleinen. Creëer vervolgens een passief inkomen, zodat u het vermogen behoudt en plezier heeft van het rendement.

 • Hoe kan ik veilig investeren in vastgoed?
  Investeer bijvoorbeeld in ons zakelijk hypothekenfonds. We bieden daarmee een veilige belegging, met een rendement van 6% per jaar. U investeert met het 1e recht van hypotheek en een notariële vastlegging. Bovendien bedraagt de looptijd slechts 18 maanden.

 • Welk rendement mag ik verwachten op mijn eigen geld?
  Investeert u in vastgoed met uw eigen geld, in ons zakelijk hypothekenfonds? Dan ontvangt u daarvoor 6% rendement per jaar. Dat rendement betalen we per kwartaal uit. Zo genereert u eenvoudig een passief inkomen.

Investeren in vastgoed met eigen geld

Wilt u investeren in vastgoed met uw eigen geld? Kies een veilige investering, zoals ons zakelijk hypothekenfonds.

Heeft u vragen over investeren bij Pearl Capital? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 20 308 61 80 of vul ons contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op met Max

Max heeft een uitgebreide professionele achtergrond in de vastgoed- en financiële sector en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak.

Hij heeft zich gespecialiseerd als vermogensadviseur gedurende meer dan 10 jaar van zijn carrière. In die tijd heeft hij een diepgaande kennis opgebouwd van financiële planning, vermogensbeheer, investeringen en risicobeheer.