fbpx
Trustpilot
Waarom beleggen in vastgoed?

Waarom beleggen in vastgoed? Dit overtuigde anderen vermogenden

 • Stabiel passief inkomen: vast rendement van 6% per jaar
 • Korte looptijd: standaard 18 maanden met mogelijkheid tot verlengen
 • Ideaal voor vermogensbehoud en extra inkomen: veilig investeren

Waarom zou u beleggen in vastgoed? Andere vermogenden kiezen traditioneel voor vastgoed als ze zoeken naar veiligheid en stabiliteit. Door de jaren heen heeft vastgoed steeds een betrouwbaar rendement opgeleverd. Bovendien investeert u in werkelijke waarde, in plaats van een papieren werkelijkheid.

We leggen u graag uit over de voordelen van beleggen in vastgoed. Dat doen we aan de hand van ervaringen van anderen. Wanneer u denkt aan beleggen in vastgoed gaan we graag met u in gesprek. Bij ons kiest u bovendien voor een zakelijk hypothekenfonds. Daarmee voegen we de veiligheid van het 1e recht van hypotheek en de spreiding over veilige vastgoedprojecten toe aan de andere voordelen van vastgoedbeleggen.

Vastgoed voor vermogensbehoud

Vastgoed is traditioneel goed geschikt voor vermogensbehoud. Dus heeft u een mooi vermogen opgebouwd? Als u zoekt naar manieren om dat te behouden zijn vastgoedinvesteringen waarschijnlijk goed geschikt.

Door de jaren heen heeft vastgoed zich bewezen als een betrouwbare en stabiele investering. De waarde schommelt niet zo sterk als aandelenkoersen. Bovendien heeft u niet te maken met opties, turbo’s, futures en andere financiële producten die verleiden om daar actief mee aan de slag te gaan.

Zoekt u naar een manier om uw vermogen te behouden, plus een passief inkomen waar u geen omkijken naar heeft? Het zijn die voordelen van beleggen in vastgoed waar anderen in de meeste gevallen voor kiezen.

Stabiel passief inkomen uit vastgoed

Wanneer u beleggen in vastgoed overweegt is vooral het stabiele passieve inkomen een belangrijke overweging. Wij bieden een vast rendement van 6% per jaar, over de investering die u doet. Dat rendement betalen we ieder kwartaal uit. Op die manier genereert u een stabiel passief inkomen, zonder dat u daar omkijken naar heeft.

U investeert bij ons in een zakelijk hypothekenfonds. Die zakelijke hypotheken verstrekken we aan (vastgoed)ondernemers met een gedegen plan. Vaak kennen we ze vanuit ons netwerk, dus kunnen we uitstekend beoordelen of het goed zit. Zij hebben bijvoorbeeld plannen voor de herontwikkeling van vastgoed. U investeert standaard met een korte looptijd van 18 maanden, met de mogelijkheid om dat te verlengen.

Zekerheid van het recht van 1e hypotheek

Waarom zou u beleggen in vastgoed, als u ook kunt kiezen voor een zakelijk hypothekenfonds? U profiteert bij ons van de betrouwbaarheid en waardevastheid van vastgoed. Dat betekent dat u alle voordelen van beleggen in vastgoed geniet. Daar voegen we bovendien de voordelen van ons fonds aan toe.

Met ons fonds investeert u altijd met de zekerheid van het recht van 1e hypotheek. Daarnaast investeert u in ons fonds, dat we gebruiken voor een groot aantal vastgoedfinancieringen. Daardoor brengt u automatisch spreiding aan, waardoor het risico vermindert. De combinatie is een optelsom van minder risico, meer zekerheid en een vast rendement van 6% per jaar.

FAQ: veelgestelde vragen over waarom u zou beleggen in vastgoed

 • Waarom beleggen anderen in vastgoed?
  Andere vermogenden beleggen in vastgoed vanwege de betrouwbaarheid, stabiliteit en de concrete waarde. Het gaat niet om een papieren werkelijkheid, maar om daadwerkelijke projecten en objecten. Die vertegenwoordigen waarde, die niet zomaar kan verdwijnen. Bovendien investeert u met ons hypothekenfonds altijd met het 1e recht van hypotheek, in projecten van betrouwbare (vastgoed)ondernemers die we vaak kennen vanuit ons netwerk.

 • Wat zijn de voordelen van beleggen in vastgoed?
  Beleggen in vastgoed is goed geschikt voor vermogensbehoud. Daarnaast creëert u een passief inkomen, dankzij het vaste rendement van 6% per jaar. Dat rendement keren we ieder kwartaal uit. Op die manier genereert u inkomen met uw vermogen, zonder dat u daar omkijken naar heeft.

 • Wanneer is beleggen in vastgoed een goed idee?
  Benieuwd wanneer beleggen in vastgoed een goed idee is? Veel investeerders kiezen voor vastgoed op het moment dat ze een mooi vermogen hebben opgebouwd. U zorgt daarmee voor vermogensbehoud, plus een stabiel passief inkomen. Daarnaast is vastgoed goed geschikt om meer spreiding in uw portefeuille aan te brengen, bijvoorbeeld naast aandelen.

Waarom beleggen anderen in vastgoed?

Benieuwd waarom anderen bij ons investeren? We leggen het u graag uit. Ons zakelijk hypothekenfonds biedt aanvullende zekerheden, boven op de aantrekkelijke voordelen van investeren in vastgoed.

Heeft u vragen over investeren bij Pearl Capital? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 20 308 61 80 of vul ons contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op met Max

Max heeft een uitgebreide professionele achtergrond in de vastgoed- en financiële sector en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak.

Hij heeft zich gespecialiseerd als vermogensadviseur gedurende meer dan 10 jaar van zijn carrière. In die tijd heeft hij een diepgaande kennis opgebouwd van financiële planning, vermogensbeheer, investeringen en risicobeheer.