fbpx
Trustpilot
Beleggen in vastgoed 6% vast rendement per jaar

Beleggen in vastgoed

 • Vast nettorendement: 6% per jaar
 • Ieder kwartaal uitbetaald als passief inkomen
 • Investeer in een zakelijk hypothekenfonds met eerste recht van hypotheek

U wilt beleggen in vastgoed. Wij maken dat graag zo makkelijk mogelijk. Daarom investeert u bij ons in een zakelijk hypothekenfonds. Wij verstrekken zakelijke hypotheken aan ondernemers met een goed plan voor vastgoed. Over die hypotheek betalen zij rente, die wij gebruiken om u het vaste nettorendement van 6% per jaar te betalen.

Waarom willen anderen in vastgoed beleggen?

In vastgoed beleggen is een populaire keuze bij anderen die rendement willen maken met hun vermogen. Ze investeren in concrete waarde, die bovendien een mooi rendement oplevert.

Wij bieden u de mogelijkheid om geld te beleggen in vastgoed, via ons zakelijk hypotheekfonds. Dat betekent dat u indirect belegt in commercieel vastgoed. Wij beschikken over een breed netwerk van ondernemers, met een financieringsbehoefte. Zij bouwen winkels om naar een nieuwe bestemming, splitsen kantoren tot appartementen of hebben andere plannen met vastgoed. Wij controleren die plannen, leren de ondernemer goed kennen en besluiten dan om wel of geen hypotheek te verstrekken.

Beleggen in vastgoed levert een belangrijke mate van zekerheid op. U investeert in concrete waarde. Wij voegen daar extra zekerheid aan toe, door een zakelijke hypotheek te verstrekken in plaats van het vastgoed zelf aan te kopen. De ondernemer betaalt rente over de zakelijke hypotheek. Die rente stelt ons in staat om u een vast rendement per jaar aan te bieden, netto.

De hypotheek is altijd lager dan de waarde van het onderpand. Daardoor doet u een veilige belegging in vastgoed. Dat levert bij ons een nettorendement op van 6% per jaar. Bovendien betalen we dat ieder kwartaal uit. Zo genereert u een passief inkomen met uw vermogen.

Wat is beleggen in vastgoed via een hypothekenfonds?

U kunt op verschillende manieren in vastgoed beleggen. In de meest klassieke vorm koopt u zelf vastgoed. Daar kleven een paar nadelen aan:

 • Hoge minimale investering
  Als u zelf wilt beleggen in vastgoed zal u het volledige pand moeten kopen. Zowel woningen, winkels als kantoren en andere panden hebben vaak een grote waarde. Dat betekent dat u waarschijnlijk enkele tonnen moet investeren. Dit creëert een drempel om te beleggen in vastgoed, waardoor u daar minder makkelijk mee kunt starten.

 • Risico op waardedaling
  Als u zelf vastgoed koopt loopt u het volledige risico op een eventuele waardedaling. Als het
  vastgoed in waarde daalt heeft dat direct invloed op uw vermogen. Dit risico beperkt de
  mogelijkheden om op de korte termijn een aantrekkelijk rendement te maken op uw investering in
  vastgoed. Dat betekent dat u de belegging langer moet aanhouden, waardoor uw geld langer ‘vastzit in stenen’.

 • Administratie, beheer en onderhoud
  Wie zelf vastgoed koopt is ook verantwoordelijk voor de administratie, voor het beheer en het onderhoud. U kunt daar een professionele partij voor inschakelen, maar dat gaat ten koste van het rendement. In de praktijk kiezen veel beleggers ervoor om het zelf te doen, waardoor ze hier een hoop tijd aan kwijt zijn.

Bij ons investeert u in vastgoed via een zakelijk hypothekenfonds. Dat betekent dat we zakelijke
hypotheken verstrekken, voor vastgoed dat ondernemers willen aankopen, verbouwen of
(her)ontwikkelen. Dat kan bij ons al vanaf 100.000 euro. U loopt geen risico op waardedaling van het onderpand en u heeft geen omkijken naar de administratie, het beheer en onderhoud. In plaats
daarvan kunt u op een eenvoudige wijze geld beleggen in vastgoed.

Wat levert beleggen in vastgoed op?

Benieuwd wat geld beleggen in vastgoed bij ons oplevert? Wij betalen ieder kwartaal het rendement van 6% per jaar uit, netto. Dat levert in de onderstaande situaties een passief inkomen op van 1.500 tot 5.250 euro per kwartaal.

Investering: 100.000 euro
Rendement per jaar: 6%
Passief inkomen per kwartaal: 1.500 euro

Investering: 150.000 euro
Rendement per jaar: 6%
Passief inkomen per kwartaal: 2.250 euro

Investering: 250.000 euro
Rendement per jaar: 6%
Passief inkomen per kwartaal: 3.750 euro

Investering: 350.000 euro
Rendement per jaar: 6%
Passief inkomen per kwartaal: 5.250 euro

FAQ: veelgestelde vragen over beleggen in vastgoed

 • Wat maakt beleggen in vastgoed bij Pearl Capital uniek?
  Bij Pearl Capital investeert u in een zakelijk hypothekenfonds. Dat betekent dat u investeert in zakelijke hypotheken, die we verstrekken aan ondernemers met een financieringsbehoefte voor vastgoed. U ontvangt een nettorendement van 6% per jaar. Bovendien heeft u altijd het eerste recht op hypotheek. Dat maakt het een veilige en eenvoudige belegging in vastgoed, geschikt om een passief inkomen te genereren.

 • Hoe realiseren jullie 6% rendement op mijn belegging?
  Wij verstrekken zakelijke hypotheken aan ondernemers met een goed plan voor vastgoed. Zij betalen rente over de hypotheek die we verstrekken. Die rente stelt ons in staat om u een vast rendement van 6% per jaar te bieden. Dat rendement betalen we ieder kwartaal uit. Zo genereert u een passief inkomen met uw belegging in vastgoed.

 • Wat is het risico van beleggen in vastgoed?
  Beleggen in vastgoed kent risico’s. Met ons zakelijke hypothekenfonds beperken we die risico’s tot een minimum. De waarde van het onderpand is altijd hoger dan de hypotheek die we verstrekken. Dankzij het eerste recht van hypotheek staat u altijd vooraan als schuldeiser. Bovendien spreiden we uw investering over meerdere vastgoedprojecten, om het risico verder te verlagen.

 • Zijn er extra kosten verbonden aan mijn belegging?
  Nee, wij berekenen geen extra kosten of fees. We berekenen onze kosten aan de ondernemer die een zakelijke hypotheek voor vastgoed zoekt. U ontvangt 6% nettorendement per jaar, dat we ieder kwartaal uitbetalen.

 • Hoe creëer ik een passief inkomen met in vastgoed beleggen?
  In vastgoed beleggen is bij ons heel eenvoudig. U investeert minimaal 100.000 euro in ons zakelijk hypothekenfonds. Wij betalen u ieder kwartaal het rendement van 6% per jaar uit. Zo creëert u eenvoudig een passief inkomen met uw vermogen.

Beleggen in vastgoed met 6% rendement per jaar

Denkt u aan investeren, door te beleggen in vastgoed? Bij ons ontvangt u 6% rendement per jaar, netto.

Heeft u vragen over investeren bij Pearl Capital? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 20 308 61 80 of vul ons contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op met Max

Max heeft een uitgebreide professionele achtergrond in de vastgoed- en financiële sector en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak.

Hij heeft zich gespecialiseerd als vermogensadviseur gedurende meer dan 10 jaar van zijn carrière. In die tijd heeft hij een diepgaande kennis opgebouwd van financiële planning, vermogensbeheer, investeringen en risicobeheer.