fbpx
Trustpilot
Zakelijk investeren in vastgoed

Hoe wij zakelijk investeren in vastgoed

 • Investeer (ook particulier) in ons zakelijk hypothekenfonds
 • Vast en gezond rendement van 6% per jaar
 • Korte looptijd van 18 maanden: geen langlopende verplichting

Benieuwd hoe wij zakelijk investeren in vastgoed? Vanuit ons zakelijk hypothekenfonds financieren we goede vastgoedplannen. Het zijn plannen van vastgoedprofessionals, die hun sporen verdiend hebben. En die we veelal kennen vanuit ons netwerk, waardoor we hun plannen voor (her)ontwikkeling goed kunnen beoordelen.

Ook voor particulieren

Allereerst, de term is misschien wat verwarrend. ‘Zakelijk investeren in vastgoed’ is zowel beschikbaar voor particulieren als voor bedrijven. Wij investeren zakelijk, omdat we zakelijke hypotheken verstrekken aan vastgoedprofessionals. Zij sluiten bij ons een zakelijke hypotheek af, die ze gebruiken voor de ontwikkeling of herontwikkeling van vastgoed.

We financieren deze plannen vanuit ons fonds. Voor dat fonds halen we geld op bij bedrijven en bij particulieren. Dat betekent dat particulier kunt investeren vanaf €100.000. Wij verstrekken vervolgens financieringen aan vastgoedprofessionals. Daar heeft u zelf geen omkijken naar. In plaats daarvan ontvangt u gewoon jaarlijks het rendement van 6% per jaar. We betalen het rendement ieder kwartaal uit, zodat uw investering in vastgoed een passief inkomen genereert.

Zakelijk hypothekenfonds voor vastgoedprofessionals

Wilt u via ons zakelijk investeren in vastgoed? We verstrekken financieringen aan vastgoedprofessionals. Zij zijn vaak bezig met een langlopende financiering bij een grootbank. Tot aan dat moment zoeken ze een kortlopende financiering, om met de plannen te starten. Wij bieden die financiering, met een korte looptijd en meer flexibiliteit. Daardoor investeert u bij ons standaard met een looptijd van slechts 18 maanden. Dat maakt u flexibel, in ruil voor een gezond en vast rendement van 6% per jaar.

FAQ: veelgestelde vragen over zakelijk investeren in vastgoed

 • Kan ik ook particulier investeren?
  Ja, ons zakelijk hypothekenfonds is ook beschikbaar voor particulieren. Wij investeren in zakelijke hypotheken, die we verstrekken aan vastgoedprofessionals. Dat zegt niets over de wijze waarop we aan de andere kant investeringen ophalen. Veel van onze investeerders investeren particulier.
 • Hoe zorgen jullie voor 6% rendement per jaar?
  We verstrekken zakelijke financieringen aan vastgoedprofessionals. Zij betalen hypotheekrente over die financiering. Die rente gebruiken wij om u een vast rendement van 6% per jaar te betalen. Dat rendement keren we bovendien per kwartaal uit.
 • Welke vastgoedprofessionals financieren jullie?
  We financieren vastgoedprofessionals met goede plannen voor (her)ontwikkeling. We doen uitgebreid onderzoek. Bovendien kennen we de professionals vaak vanuit ons netwerk, zodat we ze nog beter kunnen beoordelen.

6% rendement dankzij zakelijk investeren in vastgoed

Wij helpen u met zakelijk investeren in vastgoed. Dat wil zeggen, u kunt bij ons particulier investeren. Wij gebruiken ons fonds vervolgens om zakelijke financieringen te verstrekken, aan vastgoedprofessionals. Zij kunnen daarmee hun plannen voor (her)ontwikkeling realiseren. De rente die zij aan ons betalen gebruiken we om u een vast rendement van 6% per jaar uit te keren.

Neem contact op met Max

Max heeft een uitgebreide professionele achtergrond in de vastgoed- en financiële sector en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak.

Hij heeft zich gespecialiseerd als vermogensadviseur gedurende meer dan 10 jaar van zijn carrière. In die tijd heeft hij een diepgaande kennis opgebouwd van financiële planning, vermogensbeheer, investeringen en risicobeheer.