fbpx
Trustpilot
Hoe beleggen in vastgoed

Hoe kunt u beleggen in vastgoed?

 • U kunt beleggen in verschillende soorten vastgoed
 • Beleggen in vastgoed kan op allerlei manieren
 • Zoek een veilige belegging met een vast rendement voor een passief inkomen

Hoe kunt u beleggen in vastgoed? Dat kan op allerlei manieren. Denkt u aan een eigen pand? Aan een vastgoedbelegging in zakelijke hypotheken of aan aandelen, een aandelenfonds, opties, andere fondsen en bijvoorbeeld aan particulier of commercieel vastgoed? Wij zetten de verschillende mogelijkheden, de voordelen en de risico’s voor u op een rij.

Hoe werkt beleggen in vastgoed?

Hoe werkt beleggen in vastgoed in de klassieke zin? De meeste mensen denken aan een investering waarbij u zelf een pand koopt. Dat kan een woning zijn, maar ook een kantoorpand, een winkel of een ander bedrijfspand.

Er bestaan ook allerlei andere mogelijkheden om te beleggen in vastgoed:

 • Aandelen in vastgoedbedrijven
 • ETF’s en aandelenfondsen voor meer spreiding
 • Vastgoedfondsen die vastgoed aankopen en verkopen
 • Investeren in ons zakelijk hypothekenfonds


De vorm van investeren die u kiest bepaalt hoe dat in de praktijk precies werkt. Houd er rekening mee dat zowel de eigen aankoop van vastgoed, aandelen, ETF’s en aandelenfondsen en vastgoedfondsen risico’s kennen. Ons zakelijk hypothekenfonds voorkomt die risico’s, in ruil voor een gezond en vast rendement per jaar.

Welke voordelen biedt beleggen in vastgoed?

Vastgoed is waardevast. Door de jaren heen is vastgoed vooral meer waard geworden. Bovendien is vastgoed tastbaar, dus kan het niet zomaar in rook opgaan. Het zijn de belangrijkste voordelen van vastgoed, waardoor veel investeerders het liefst niet anders willen.

Bovendien heeft u met vastgoed dus allerlei mogelijkheden, voor verschillende soorten investeringen. Zoekt u meer risico? Heeft u de tijd om de belegging zelf te beheren en bijvoorbeeld het beheer en onderhoud van een pand te regelen? Of zoekt u juist naar een makkelijker manier om te investeren, zonder veel omkijken?

Vastgoedbeleggingen zijn er in alle soorten en maten. Dus, hoe werkt beleggen in vastgoed? Kies een vorm die past bij de wijze waarop u graag geld wilt investeren. Bij ons investeert u vanaf €100.000 in ons zakelijk hypothekenfonds. Daarvoor ontvangt u een vast rendement van 6% per jaar.

Wat zijn de risico’s om te vermijden?

Tegenover de voordelen staan ook een aantal mogelijke nadelen van investeren in vastgoed. Dus bent u benieuwd hoe u het best kunt beleggen in vastgoed? Pas op voor deze risico’s:

 • Vastgoed dat u zelf koopt kan ook in waarde dalen
 • Bij leegstand heeft u geen opbrengsten uit verhuur, dus daalt het rendement
 • U bent zelf verantwoordelijk voor beheer en onderhoud als u zelf vastgoed koopt


Kiest u voor aandelen, ETF’s of aandelenfondsen? Houd er dan rekening mee dat de koers hiervan kan schommelen. Dat is lastig, als u naar een manier zoekt om een passief inkomen te genereren.

Wij vermijden zoveel mogelijk van de risico’s met ons zakelijk hypothekenfonds. U investeert met het eerste recht van hypotheek. Wij gebruiken het fonds om zakelijke hypotheken te verstrekken aan vastgoedprofessionals. Zij betalen hypotheekrente. Wij gebruiken die rente om u een vast rendement van 6% per jaar uit te betalen. Het rendement keren we per kwartaal uit.

FAQ: veelgestelde vragen over hoe u kunt beleggen in vastgoed

 • Hoe kan ik zelf beleggen in vastgoed?
  U kunt zelf beleggen in vastgoed op verschillende manieren. U kunt zelf een pand kopen, beleggen in aandelen en vastgoedfondsen of investeren in ons zakelijk hypothekenfonds. Ons fonds is beschikbaar voor een inleg vanaf €100.000.

 • Hoe werkt beleggen in vastgoed via jullie zakelijk hypothekenfonds?
  U belegt bij ons in vastgoed via zakelijke hypotheken. Die verstrekken wij vanuit ons fonds. Vastgoedprofessionals betalen hypotheekrente over hun financiering. Die rente gebruiken we om u een gezond en vast rendement van 6% per jaar te betalen.

 • Welk rendement kan ik verwachten als ik bij jullie investeer?
  U ontvangt bij ons een vast en gezond rendement van 6% per jaar. Dat rendement keren we per kwartaal uit. Dat betekent dat u met uw investering in vastgoed een passief inkomen genereert.

Veilig beleggen in vastgoed met ons zakelijk hypothekenfonds

Benieuwd hoe u veilig kunt beleggen in vastgoed? Met ons zakelijk hypothekenfonds loopt u zo min mogelijk risico. Wij investeren in vastgoedprofessionals met goede plannen voor de (her)ontwikkeling van vastgoed. We kopen zelf geen vastgoed, waardoor u de traditionele vastgoed-risico’s niet loopt.

Heeft u vragen over investeren bij Pearl Capital? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 20 308 61 80 of vul ons contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op met Max

Max heeft een uitgebreide professionele achtergrond in de vastgoed- en financiële sector en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak.

Hij heeft zich gespecialiseerd als vermogensadviseur gedurende meer dan 10 jaar van zijn carrière. In die tijd heeft hij een diepgaande kennis opgebouwd van financiële planning, vermogensbeheer, investeringen en risicobeheer.